Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 40.071:

Machiel Alberts (Kones) Koens is geboren op 12 juli 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Coop Roelfs Smith en Aaffien, Afien Geerts Bouman zijn getrouwd op 19 juli 1811 in Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Grietje Hindriks Springer is geboren op 21 juli 1811 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Wolters Vos is geboren op 21 juli 1811 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Tjeert Berends Bosklopper is geboren op 22 juli 1811 te Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lambert Jacobs Hekman is overleden op 31 juli 1811 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Kornelis Brandsema is geboren op 6 augustus 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Crijna Konraads Bakker is geboren op 10 augustus 1811 te Westerlee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Westerlee » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Korneliske Rotgers is overleden op 10 augustus 1811 te Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Drees (Driewes, Drewes, Drewer, Dries) Harms is overleden op 18 augustus 1811 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.