Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 39.877:

Jacob Hindriks (Plattje) Platje is overleden op 18 april 1811 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tjabbegien Geerts Orsel is geboren op 20 april 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lukas Jans Siepel is geboren op 20 april 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend Gerrits Keizer is geboren op 21 april 1811 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lukas Jans Siepel is geboren op 21 april 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerriet Berends Keizer en Harmke Harms zijn getrouwd op 28 april 1811 in Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hilbrand Poppes Gringhuis en Anna Grietje Douwes Snijder zijn getrouwd op 1 mei 1811 in Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geessien Sikkens is geboren op 1 mei 1811 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hartog Eliazer Pinto is geboren op 5 mei 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Franssens Nipperus is geboren op 7 mei 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.