Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 39.831:

Engelbertus Franciskus Wilholt is geboren op 21 maart 1811 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrikjen Sanders is geboren op 24 maart 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Koop Koops Dol en Anna, Johanna Goossens zijn getrouwd op 3 april 1811 in Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Harmke Oostindier is geboren op 7 april 1811 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend Gerrits Keizer is geboren op 7 april 1811 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Jacobs Platje is geboren op 12 april 1811 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Otto Christiaans Hekman is overleden op 13 april 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob Lammerts Lode is geboren op 14 april 1811 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Andries Andries Niks is geboren op 14 april 1811 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adriana (Jans) Jansen is geboren op 17 april 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.