genealogieonline

Stamboom De Wit

Foto van Andre Ottenhoff

De publicatie Stamboom De Wit is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.324 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 5.119 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De informatie in deze standboom publicatie is samengesteld uit een viertal niet digitale familiearchieven. Met dank aan alle erfgenamen die zelf niet verder wenste te onderzoeken, maar de gegevens niet verloren wilden laten gaan en die daarom aan mij ter beschikking stelde. Na onderlinge vergelijkingen en correcties ben ik tot deze publicatie gekomen. Tijdens het samenstellen en samenvoegen heb ik deze en andere sites geraadpleegd voor controles. Ook heb ik enkele papieren publicaties aangereikt gekregen die 10 jaar en ouder (dwz van voor 2003) waren. Ook deze publicaties heb ik gebruikt bij het komen tot deze stamboom.

Het is mijn bedoeling in alle takken, zowel in de stam De Wit als in alle aangetrouwde takken, zoveel mogelijk de voorouders op te nemen. Hierbij is mij reeds gebleken dat er vaak gezamenlijke voorouders zijn, dat wil zeggen dat er bv vanaf 3de generatie sprake is van dezelfde voorouders.

Ik verwacht nog een forse groei van de omvang van deze stamboom.

31 januari 2019


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Andre Ottenhoff


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!