genealogieonline

Stamboom Ottenhoff - Schilder

Foto van Andre Ottenhoff

De publicatie Stamboom Ottenhoff - Schilder is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.095 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 587 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Januari 2017: Stamboom is opgezet vanaf mijzelf. Het betreft een eerste publicatie via Genealogie Online.

Een groot gedeelte van de nog niet digitale informatie uit de erfenis van mijn moeder, die met name bezig is geweest met de Stamboom tak Schilder, moet nog worden verwerkt en zal in de komende tijd in delen worden gepubliceerd.

November 2019: De stamboom is uitgebreid met alle broninformatie die in mijn bezit is; en met alle kwartierstaat informatie die ik sinds 2017 via aanknopingspunten heb kunnen toevoegen.
Omdat de naam Ottenhof(f) afstamt van Ottinkhof, heb ik de diverse digitale archieven (met name Open Archieven) op de stamvadernaam Ottinkhof nageplozen en alle te koppelen informatie uit scans waarin Ottinkhof voorkwam toegevoegd aan de stamboom. Hierdoor is niet alleen een kwartietstaat georienteerde stamboom ontstaan, maar zijn alle Ottinkhof-personen opgenomen. De naam Ottinkhof komt heden ten dage als achternaam niet meer voor, omdat de mannelijke lijnen zijn verbasterd en/of omdat de bijnaam de achternaam is geworden.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Andre Ottenhoff


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!