Stamboom Vroom, mijn familie uit de provincie Groningen en vele aangehuwde verwanten.

Foto van J.H. Vroom
De publicatie Stamboom Vroom, mijn familie uit de provincie Groningen en vele aangehuwde verwanten. is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.699 personen. Vanwege privacy zijn 200 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 15 september 2023.


Deze stamboom bevat naast mijn eigen geslachtsnaam tevens de namen van vele aangetrouwde families.
Zoals Veendorp, Streuper, Kremer, Bakema, van Wijk, Boekhoudt, ten Cate, Vrieling, Wargerink, Wennink, Walhof, Sieverink, Zieverink, Doeve, van Essen (in de laatste familie een aantal tragische zaken uit de oorlogstijd en Indie) en vele anderen.
Mochten belangstellenden voor mijn gegevens aanvullingen en of correcties hebben, oude foto's of andere informatie dan houd ik mij aanbevolen.
Mocht nadere informatie gewenst zijn, neemt u gerust contact met mij op.
Alle gegevens heb ik gevonden op de de fraaie site"s van de Groninger Archieven "Alle Groningers", Friesland: "Alle Friezen" en Drenthe: Alle Drenten, WieWasWie en de Open Archieven en vele ander archiefplaatsen en natuurlijk ook materiaal uit onze familie. Alles zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd op invoer fouten. Desondanks kan het natuurlijk zo zijn dat er hier en daar een foutje is geslopen in mijn gepubliceerde gegevens. Gaarne zou ik dit willen horen.
Gebruik van mijn gegevens is toegestaan, echter ben ik wel nieuwsgierig wie deze gegevens gaat gebruiken. Gaarne even een berichtje.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van J.H. Vroom

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van J.H. Vroom

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!