Genealogie Weise

Foto van J.H. Vroom

De publicatie Genealogie Weise is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 177 personen. Vanwege privacy zijn 15 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Genealogie van de oorspronkelijk uit Elbersfeld, Rheinland, Duitsland afkomstige familie. Ik heb nog veel gegevens liggen maar moet dit eerst allemaal verifiëren. De naam Weise komt in geheel Duitsland erg veel voor. Het zoeken wordt dan veel moeilijker. Ook vind ik het zeer interessant te zoeken naar de aangehuwde takken. Aanvullingen en of correcties zijn zeer welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!