Stamboom Van Everdingen/Klerk en Wegman/de Beijer, van Olden en den Baars

Foto van Alice van Everdingen
De publicatie Stamboom Van Everdingen/Klerk en Wegman/de Beijer, van Olden en den Baars is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.027 personen. Vanwege privacy zijn 3.133 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 27 augustus 2023.


Mijn vader is op hoge leeftijd bezig geweest de stamboom gegevens in een eenvoudig programma te digitaliseren. Nadat hij overleden is heb ik al zijn gegevens in Aldfear opnieuw ingebracht en verder uitgebouwd. Ook zijn nu de stambomen van mijn moeders afkomst toegevoegd en de afkomst van mijn partner met geheel Indische roots.

Uiteindelijk is de bedoeling om het verband te zoeken tussen alle personen die van Everdingen heten, op welke manier zij afstammen van het adelijke geslacht van Everdingen van het slot in Everdingen.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!