genealogieonline

Stamboom Van der Meer-de Vegt

Foto van Yvon van der Meer

De publicatie Stamboom Van der Meer-de Vegt is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 533 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 9 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Stamboom onderzoek naar de familie Van der Meer-de Vegt. 

Mijn opa is Romke Jans van der Meer geboren 1907 en mijn oma is Froukje Geerts van der Meer-de Vegt. Met name de vrouwelijke lijn vanaf mijn oma had mijn grootste interesse. Voor mij om de vrouwen een 'gezicht' te geven.

Daarom ben ik extra geinteresseerd in foto's.

Gaandeweg ontmoet ik allerlei voorouders en is iedereen even belangrijk. Dus de stamboom gaat nu in de breedte: zowel van de kant van mijn opa alswel van mijn oma.

Hierbij wil ik dank zeggen aan de velen voor de gegevens die al in hun stamboom hebben staan en die ik mocht importeren in deze stamboom. Met elkaar wordt er ongelooflijk veel werk verzet om de historie van de inwoners duidelijk te maken.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!