Stamboom Van der Meer-de Vegt

Foto van Yvon van der Meer
De publicatie Stamboom Van der Meer-de Vegt is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 526 personen. Vanwege privacy zijn 16 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 15 januari 2018.


Stamboom onderzoek naar de familie Van der Meer-de Vegt. 

Mijn opa is Romke Jans van der Meer geboren 1907 en mijn oma is Froukje Geerts van der Meer-de Vegt. Met name de vrouwelijke lijn vanaf mijn oma had mijn grootste interesse. Voor mij om de vrouwen een 'gezicht' te geven.

Daarom ben ik extra geinteresseerd in foto's.

Gaandeweg ontmoet ik allerlei voorouders en is iedereen even belangrijk. Dus de stamboom gaat nu in de breedte: zowel van de kant van mijn opa alswel van mijn oma.

Hierbij wil ik dank zeggen aan de velen voor de gegevens die al in hun stamboom hebben staan en die ik mocht importeren in deze stamboom. Met elkaar wordt er ongelooflijk veel werk verzet om de historie van de inwoners duidelijk te maken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!