genealogieonline

Stamboom Van der Meer-de Vegt

Bild von Yvon van der Meer

Die Veröffentlichung Stamboom Van der Meer-de Vegt wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 533 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 9 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Stamboom onderzoek naar de familie Van der Meer-de Vegt. 

Mijn opa is Romke Jans van der Meer geboren 1907 en mijn oma is Froukje Geerts van der Meer-de Vegt. Met name de vrouwelijke lijn vanaf mijn oma had mijn grootste interesse. Voor mij om de vrouwen een 'gezicht' te geven.

Daarom ben ik extra geinteresseerd in foto's.

Gaandeweg ontmoet ik allerlei voorouders en is iedereen even belangrijk. Dus de stamboom gaat nu in de breedte: zowel van de kant van mijn opa alswel van mijn oma.

Hierbij wil ik dank zeggen aan de velen voor de gegevens die al in hun stamboom hebben staan en die ik mocht importeren in deze stamboom. Met elkaar wordt er ongelooflijk veel werk verzet om de historie van de inwoners duidelijk te maken.


Index der Familiennamen
Heute in der Vergangenheit

Testen Sie diesen Service unverbindlich

mehr als 7.500 Ahnenforscher sind bereits dabei!