genealogieonline

Stamboom Stroo Van der Leeuw

Foto van Frans Stroo

De publicatie Stamboom Stroo Van der Leeuw is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.264 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De stambomen op deze site betreffen mijn vier voorouderlijke lijnen, twee van elke ouder. Van mijn vaders kant Stroo en Kroon en van de kant van mijn moeder van der Leeuw en Koolen (Coolen).

Veel van de gegevens het ik via internet verzameld van de stambomen Stroo van P.C. Stroo, van der Leeuw van J.W. van der Leeuw en Kroon van mijn achter-nichten Ems Zuidgeest en Ineke Kroon. Zij hebben al veel uitgezocht betreffende respectievelijk Stroo, van der Leeuw en Kroon. De gegevens over Koolen (voor ca 1750 Coolen) zijn overwegend van eigen hand.

De komende tijd zal de site regelmatig bijgewerkt worden met foto´s en feiten van (verre) familieleden. Als dat afgerond is, worden weer personen toegevoegd.

Onderaan deze pagina leiden de startpunten direct naar mijn ouders.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!