STALPAERT - STALPERS XVII Generaties

Foto van Mark Stalpers
De publicatie STALPAERT - STALPERS XVII Generaties is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 38.016 personen. Vanwege privacy zijn 1.344 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 28 mei 2024.


De publicatie: XVII Generaties Stalpaert - Stalpers van J M F Stalpers (en diens neven) is ondermeer terug te vinden in het BHIC. Dit is een digitale weergave van dit werk Toen bijgewerkt tot 23november1980. Nu inmiddels voorzien van veel aanvullingen. De papieren versie bestond destijds uit vijf delen;Het eerste deel. - De stamboom. Delen twee t/m vijf: - De annotaties. daarna verschenen de kwartierstaat van Stalpers - Stadhouders. Het geheel werd in de loop der tijd aangevuld met informatie uit genealogische en andere bronnen. De Stalpaert-familie is globaal in drie regio's te delen; Brabant (Stalpaert-Stalpers XVII-generaties), Het voormalig Oostenrijks Brabant (nu België) met daaruit voortgekomen de Hollandse aftakkingen van Stalpaert-Van der Wiele (Oudenaerde ?) en Daniël Stalpaert (Brugge-Brussel ?).

Publicaties (in voorbereiding):

Stalpaert - de Belgische connectie. Een overzicht van gevonden naamgenoten in (vooral België) het actueel verleden.

Van Winghe dictus Stalpaert. De zoektocht naar de oorsprong van die Stalpaert families in een verder verleden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!