Stamboom Russchenberg/Wind/Kuijt/Kloos

Foto van J. Russchenberg
De publicatie Stamboom Russchenberg/Wind/Kuijt/Kloos is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 59.946 personen. Vanwege privacy zijn 563 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 20 april 2023.


Bij mijn zoektocht naar mijn achtergrond ben ik eerst uitgegaan van de familie van mijn grootouders (Russchenberg-Wind-Kuijt-Kloos). Een van de resultaten is dat alle personen met de naam Russchenberg, met uitzondering van de laatste generatie, in mijn overzicht voorkomen. 

Daarna is de zoektocht uitgebreid met informatie van personen die een relatie hebben met de naam Russchenberg (in de breedste zin des woords). Van mijn broers en zussen en de meeste neven en nichten en "aanhang" heb ik ook hun achtergrond in kaart gebracht.

De families Russchenberg en Wind hebben hun oorsprong in de Noord Gelderland en de kop van Overijssel. De families Kuijt en Kloos hebben in de omgeving van Katwijk aan Zee gewoond.

Omdat de meeste familieleden "honkvast" waren, dus zoveel mogelijk in dezelfde omgeving leefden, werden verbindingen tussen verschillende families in die streek zichtbaar. Het is fascinerend om daaraan te werken.

Ik ben ongeveer in 1970 mijn reis begonnen. Nu, na al die jaren, ben ik nog steeds bezig met het onderzoek naar het verleden. Ik heb het vermoeden dat dit nog wel een tijdje zo zal blijven.

Je kunt meer informatie vinden op www.russchenberg-genealogie.nl

Jaap Russchenberg

 

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Vereniging Veluwse GeslachtenVereniging Veluwse Geslachten
Publicaties van leden van Vereniging Veluwse Geslachten.

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!