Stamboom Russchenberg/Wind/Kuijt/Kloos

Foto van J. Russchenberg

De publicatie Stamboom Russchenberg/Wind/Kuijt/Kloos is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 58.005 personen. Vanwege privacy zijn 573 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Bij mijn zoektocht naar mijn achtergrond ben ik eerst uitgegaan van de familie van mijn grootouders (Russchenberg-Wind-Kuijt-Kloos). Daarna is de zoektocht uitgebreid met informatie van personen die een relatie hebben met de naam Russchenberg (in de breedste zin des woords).

De families Russchenberg en Wind hebben hun oorsprong in de Noord Gelderland en de kop van Overijssel. De families Kuijt en Kloos hebben in de omgeving van Katwijk aan Zee gewoond.

Omdat de meeste familieleden "honkvast" waren, dus zoveel mogelijk in dezelfde omgeving leefden, werden verbindingen tussen verschillende families in die streek zichtbaar. Het is fascinerend om daaraan te werken.

Je kunt meer informatie vinden op www.russchenberg-genealogie.nl

Jaap Russchenberg

 

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!