genealogieonline

Stamboom Russchenberg/Wind/Kuijt/Kloos

Foto van J. Russchenberg

De publicatie Stamboom Russchenberg/Wind/Kuijt/Kloos is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 54.517 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 600 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In deze gegevenswolk ben ik eerst uitgegaan van de familie van mijn grootouders (Russchenberg-Wind-Kuijt-Kloos). Daarna is de zoektocht uitgebreid met informatie van personen die een relatie hebben met de naam Russchenberg (in de breedste zin des woords).

De families Russchenberg en Wind hebben hun oorsprong in de Noord Gelderland en de kop van Overijssel. De families Kuijt en Kloos hebben in de omgeving van Katwijk aan Zee gewoond.

Omdat de meeste familieleden "honkvast" waren, dus zoveel mogelijk in dezelfde omgeving leefden, worden verbindingen tussen verschillende families in die streek zichtbaar. Het is fascinerend om daaraan te werken.

Je kunt meer informatie vinden op www.russchenberg-genealogie.nl

Jaap Russchenberg

 

 

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!