Stamboom Leeflang

Foto van R. de Rooij
De publicatie Stamboom Leeflang is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 9.130 personen. Vanwege privacy zijn 919 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 27 november 2021.


De gegevens van de stamboom Leeflang zijn tot stand gekomen door: Bron (1): J. Heemskerk en W. Paul, Genealogie van het geslacht Leeflang(h)/Levelang(h) (Zevenhuizen) - In Zuidhollandse genealogieen II (Rotterdam, Ons Voorgeslacht, 1991) 136-196 Bron (2): R. Kuijsten Bron (3): Hans Dekker Bron (4): Willy Leeflang en Jan de Rooij, eigen onderzoek Waarvoor mijn hartelijke dank.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van R. de Rooij

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van R. de Rooij

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!