Stamboom De Rooij

Foto van R. de Rooij
De publicatie Stamboom De Rooij is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 9.130 personen. Vanwege privacy zijn 919 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 27 november 2021.


Tot voor kort was genealogisch onderzoek vooral speuren in gemeentearchieven naar vervlogen tijden en verre familieleden. Zoeken naar de juiste aansluiting om weer een stapje verder te komen in de familiegeschiedenis. Het in kaart brengen van de jongste generaties "de Rooij" is voor een groot gedeelte uitgevoerd door mijn ouders Jan en Willy de Rooij, waarvoor mijn grote dank. Met de komst van het internet heb ik veel aansluitingen gevonden op de reeds bestaande informatie. Met behulp van zoekprogramma's als genlias www.genlias.nl en isis, maar zeker ook de websites van veel collega genealogen heb ik uiteindelijk onderstaand resultaat tot stand kunnen brengen. Mijn dank aan allen die mij hierbij geholpen hebben.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van R. de Rooij

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van R. de Rooij

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!