Stamboom Broersen

Foto van R. de Rooij
De publicatie Stamboom Broersen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 9.130 personen. Vanwege privacy zijn 919 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 27 november 2021.


In 1890 brak in Alkmaar brand uit. Voor het stamboomonderzoek in Noord-Holland heeft dat vervelende gevolgen. Bij deze brand werden naast grote delen van de archieven van Alkmaar en Hoorn namelijk alle registers van geboorte, huwelijk en overlijden uit het voormalige arrondissement Hoorn vernietigd, inclusief de huwelijksbijlagen. Omdat van de registers altijd twee exemplaren bestaan, konden afschriften gemaakt worden van de gemeentelijke exemplaren. Van vele Noord-Hollandse gemeenten zijn de in enkelvoud ingeleverde bijlagen echter voorgoed verloren gegaan.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van R. de Rooij

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van R. de Rooij

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!