Stamboom Lambregts uit Oosterhout, Geertruidenberg, Zevenbergen en omstreken

Foto van Stefan Lambregts
De publicatie Stamboom Lambregts uit Oosterhout, Geertruidenberg, Zevenbergen en omstreken is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 753 personen. Vanwege privacy zijn 557 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 8 mei 2024.


Stamvader Joannes Lambertus Lambrechs wordt geboren in Meerle in de huidige provincie Antwerpen. Hij trouwt in Baarle met Maria Cornelisse van Dun. De nakomelingen van hun zoon Cornelius komen terecht in Oosterhout en van daaruit in Geertruidenberg en omstreken, die van hun zoon Walterus voornamelijk in Zevenbergen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Stefan Lambregts

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Stefan Lambregts

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!