Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Meer (B), Schoten (B), Amsterdam en de Langstraat

Foto van Stefan Lambregts
De publicatie Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Meer (B), Schoten (B), Amsterdam en de Langstraat is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.161 personen. Vanwege privacy zijn 597 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 19 augustus 2022.


Petrus Lambrechts is afkomstig uit Meer in de huidige provincie Antwerpen. Veel nakomelingen wonen nog steeds in Meer, maar één tak is via Zundert, Raamsdonk, Dussen en Rotterdam terechtgekomen in Amsterdam. Dankzij Paul Mennema ben ik op het spoor gekomen van een tak die is vertrokken naar de Langstraat. Via Rijsbergen is een tak terechtgekomen in Schoten in de provincie Antwerpen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!