genealogieonline

Stamboom Lambrechts uit Ranst (B), Mol (B), Brecht (B), 's-Gravenwezel (B), Wuustwezel (B), Kalmthout (B), Oosterweel (B), Zundert en Breda

Foto van Stefan Lambregts

De publicatie Stamboom Lambrechts uit Ranst (B), Mol (B), Brecht (B), 's-Gravenwezel (B), Wuustwezel (B), Kalmthout (B), Oosterweel (B), Zundert en Breda is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 344 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 104 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De oudste generaties leven in Ranst in de huidige provincie Antwerpen. Michael, de achterkleinzoon van stamvader Egidius Lambrechts, vertrekt eerst naar Bergen op Zoom en vervolgens naar Brecht. Het gevolg is dat de nakomelingen zijn verspreid over de gehele grensstreek: 's-Gravenwezel, Wuustwezel, Kalmthout, Oosterweel, Zundert en Breda. Dankzij de publicatie van Leo Mertens op Geneanet kon ik twee generaties verder komen. En dankzij de publicatie van François Caers op Geneanet ontdekte ik een tak in Mol in de huidige provincie Antwerpen via betachterkleinzoon Franciscus.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!