Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 126:

Machiel Spiering is geboren op 25 maart 1796 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Petronella Hendriks' Kropff is geboren op 15 september 1796 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Govert Cornelisz Vervoorn is geboren op 21 september 1799 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Evert Augustinus en Geertrui Barts' van der Veen zijn getrouwd op 20 april 1802 in Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Verhoeks is geboren op 26 april 1803 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Maria Loch is geboren op 4 mei 1803 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Ariens Verwers en Elizabeth van der Ham zijn getrouwd op 9 november 1806 in Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Grietje Ariens' Verwers is geboren op 22 maart 1809 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Janna Willems' de Swart is geboren op 19 augustus 1809 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elizabeth van der Ham is overleden op 15 februari 1810 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.