Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 126:

Antonie Lambertusz Kerkhoff is geboren op 16 oktober 1786 te Nieuwaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nieuwaal » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Paulina Hoff is geboren op 2 november 1786 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Teunis Ariensz Schreuder is geboren op 19 maart 1787 te Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jenneke Branderhorst is geboren op 20 juni 1787 te Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Willemsz van Haaften is geboren op 6 september 1789 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adriana Willems' Koolhaas is geboren op 10 januari 1790 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klaas Ariensz van Veen is geboren op 5 april 1790 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrika Jans' Helvoort is geboren op 7 mei 1793 te Nederhemert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nederhemert » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Arien Gijsbertsz van den Oever en Elisabeth Dirks' van Hees zijn getrouwd op 7 februari 1796 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joosje Verhoeks is geboren op 25 maart 1796 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.