Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer

Foto van Simon Kooiman
De publicatie Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 61.738 personen. Vanwege privacy zijn 1 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 24 april 2024.


Na 1800 werd de naam Bruijn veelal als Bruin geschreven. Vermoedelijk zijn bijna alle Brui(j)nen in de kop van Westfriesland familie van elkaar.
In Wijdenes waren twee families Bruijn met vrijwel dezelfde namen: de "oude" Jan Bruijn en de "jonge"Jan Bruijn die ik als link zag voor Bruijnen in Andijk.
Aanvullingen zijn welkom.

Voor de oude gegevens van Enkhuizer geslachten heb ik regelmatig de publicatie van Thijs Postma, getiteld "Enkhuizer Patriciers" geraadpleegd en als bron gebruikt. Voor 1811 was ik genoodzaakt om de DTB gegevens van kerken te raadplegen. Hiervoor gebruikte ik vaak digitale bestanden bij het Westfries Archief te Hoorn en bij familysearch.org.

Tevens gebruikte ik als bronnen de publicaties "Het Westfriese geslacht Kooiman" en "Westfriese Geslachten XIII Overzicht van de familie Mantel". Tenslotte krijg ik zeer regelmatig aanvullingen van lezers van mijn publicatie.

Ik heb de voorkeur voor geboorte- en overlijdensdatums, maar bij ontbreken hiervan gebruik ik doop- en begraafdatums als geboorte- en overlijdensdatums (behalve als het doopsgezinden betreft).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!