Stamboom Kooiman - Bruijn - Mantel - de Boer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 121 - 126 van 126:

Catrina Vonk is overleden op 28 maart 1901 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jochem Roos is overleden op 5 februari 1912 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Peter van Eck is overleden op 2 juli 1917 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cijfert Bruijn en Catrina van Eck zijn getrouwd op 15 maart 1918 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Alletta Kerkhof is overleden op 22 januari 1926 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna Verhoeks is overleden op 6 augustus 1938 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.