Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 807:

Helena Taatgen is geboren op 1 juni 1817 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Huls is geboren op 23 augustus 1817 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Drewes Tuinier en Grietje Schipper zijn getrouwd op 23 november 1817 in Bierum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bierum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacob Reiseger en Anna Ottes Hulst zijn getrouwd op 24 januari 1818 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Olgert van Duin is overleden op 22 februari 1818 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Hulst is overleden op 20 maart 1818 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Douwe Hessels Buisman en Harmke Harms Hulst zijn getrouwd op 16 mei 1818 in Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hillechien Hulst is overleden op 31 juli 1818 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anke Bonnes is overleden op 5 september 1818 te Oldekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldekerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Hulst is overleden op 23 september 1818 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.