Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 807:

Lute Jarkes Hulst en Grietien Timmer zijn getrouwd op 22 maart 1813 in Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Petrus Glazenburg is geboren op 3 april 1813 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Simon Langeland is geboren op 30 april 1813 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frederik Hulst is geboren op 27 oktober 1813 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ties Scholtens is geboren op 25 december 1813 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Hulst en Annegijn Schunning zijn getrouwd op 27 maart 1814 in Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geessien Kuiper is geboren op 5 mei 1814 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Huls is geboren op 10 mei 1814 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Freeke Flonk is overleden op 18 mei 1814 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geessina Hulst is geboren op 27 mei 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.