Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 801 - 807 van 807:

Geert Kuipers is overleden op 29 juni 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Prins is overleden op 4 november 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tina Wilhelmina Nonkes is overleden op 10 november 1961 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaltje van Dijk is overleden op 27 februari 1962 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Heino Buikema is overleden op 15 augustus 1962 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmina van der Veen is overleden op 3 januari 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Antonie van der Linden is overleden op 21 februari 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.