Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 771 - 780 van 807:

Geert Wieringa is overleden op 18 november 1949 te Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Fokke Huls is overleden op 7 april 1950 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Drewes Hulst is overleden op 17 april 1950 te Hoogezand-Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand-Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Mensje Hulst is overleden op 4 juni 1950 te Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hulst is overleden op 25 april 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henderikus Hulst is overleden op 22 september 1951 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikje Land is overleden op 31 januari 1952 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jeike Hulst is overleden op 17 augustus 1952 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Helenus Hulst is overleden op 22 februari 1953 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Nomko Hulst is overleden op 23 februari 1953 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.