Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 807:

Jacob Dost is overleden op 22 juli 1814 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertruid Juistema is geboren op 8 augustus 1814 te Uithuizermeeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizermeeden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lammechien Hulst is geboren op 19 augustus 1814 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Harms is overleden op 23 januari 1815 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Annechien Hulst is overleden op 9 maart 1815 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Korhorn en Pieterke Dol zijn getrouwd op 20 mei 1815 in Oldehove. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldehove » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Doeske Wijma en Grietje Emmelkamp zijn getrouwd op 21 september 1815 in Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aukje Hulst Nieborg is geboren op 24 oktober 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Fridrick Ellerman en Geertje Ottes Hulst zijn getrouwd op 19 december 1815 in Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Bouke Dijkstra is geboren op 24 februari 1816 te Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.