Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 143.260:

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kind van de Jong (overleden in 1719), een kind van Jan de Jong en ? ?, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Flip de Best (geboren in 1720), een kind van Gerrit de Best en Pieternelletje Cente Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje de Best (geboren in 1721), een kind van Jan Phlipsz de Best en Aaltje Ariens Nijgh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willempje Vlieland (geboren in 1721), een kind van Kornelis Jacobs Vlieland en Maartje Gijse Kulk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annetje Hoek (geboren in 1721), een kind van Dirk Hendrikszn Hoek en Jannetje Zachariasdr van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit van Beek (geboren in 1721), een kind van Johannes Beek en ? ?, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert de Best (geboren in 1722), een kind van Jan Phlipsz de Best en Aaltje Ariens Nijgh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Zacharias Hoek (geboren in 1723), een kind van Dirk Hendrikszn Hoek en Jannetje Zachariasdr van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje de Best (geboren in 1724), een kind van Jan Phlipsz de Best en Aaltje Ariens Nijgh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Govert van Beek (geboren in 1725), een kind van Johannes Beek en ? ?, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.