Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 143.260:

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Hattum (geboren in 1676), een kind van Aart Wouterse van Hattum en Maicken Stevens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christophorus N.N. (geboren in 1679), een kind van Adrianus Cornelissen en ? ?, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thomas van Meurs (geboren in 1697), een kind van Cornelis Thomasse van Meurs en Neeltje Ariense van Wijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thomas van Meurs (geboren in 1700), een kind van Cornelis Thomasse van Meurs en Neeltje Ariense van Wijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willempje van den Berg (geboren in 1702), een kind van Willem van den Berg en Cornelia de Hoop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arien van Meurs (geboren in 1703), een kind van Cornelis Thomasse van Meurs en Neeltje Ariense van Wijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van den Berg (geboren in 1704), een kind van Willem van den Berg en Cornelia de Hoop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Westrenen (geboren in 1705), een kind van Dirk van Westreenen en Anna Machteld Masuer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Kievit (geboren in 1706), een kind van Claas Willemse Kievit en Berentje Aarts van Hattum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Westrenen (geboren in 1708), een kind van Dirk van Westreenen en Anna Machteld Masuer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.