genealogieonline

Stamboom Hobers

Foto van W. Hobers

De publicatie Stamboom Hobers is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.289 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 47 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In 2003 mocht ik, na jaren archiefonderzoek, mijn eerste boek over de familie Hobers ten doop houden op 't Erve Hobers in Ane.

Het tweede deel over het leven van Willem Hobers *1833 en al zijn nakomelingen, moest nog komen. Genealogie Online maakt  het nu echter mogelijk  de stamboom online te publiceren en zo constant up to date te houden. Een tweede boek zal er dan ook niet komen. Alle nieuwe vondsten, anekdotes  en verhalen worden nu hier gepubliceerd. 

Voor mij moet een stamboom veel meer zijn dan een opsomming van data en plaatsen. Ik probeer middels verhalen de personen "een gezicht" te geven. Je kunt dan ook onder de kop Verhalen veel over onze familiegeschiedenis vinden.
Ook geef ik vanaf  Johann (Jan) Hobers, de oudst bekende boer op 't Erve (1601),  Leestips die je kunt volgen. Ook jouw oude foto's, verhalen en herinneringen uit onze familiegeschiedenis zijn zeer welkom.

Wim Hobers

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!