Stamboom Helmantel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 1.310:

Durk Lammerts de Jager en Bontje Jans Westra zijn getrouwd op 21 juli 1816 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Wytse Brants Posthuma en Trijntje Hotses Zaturdag zijn getrouwd op 11 augustus 1816 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gjalt Sybrens de Vries en Trijntje Gerrits Adema zijn getrouwd op 24 september 1816 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Eiso de Wendt van Sytzama is geboren op 6 oktober 1816 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Gerrits Mijnheer is geboren op 26 oktober 1816 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrikje Wiersma is geboren op 25 november 1816 te Schiermonnikoog. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schiermonnikoog » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Bernardus Jurjens Kroese en Grietje Jacobs zijn getrouwd op 1 december 1816 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Jans van der Wijk is overleden op 6 januari 1817 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Ids Jans Buwalda en Eelkje Geerts van Prins zijn getrouwd op 11 januari 1817 in Westdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Westdongeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrikje Wiersma is overleden op 19 januari 1817 te Schiermonnikoog. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schiermonnikoog » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.