Stamboom Helmantel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.310:

Klaas Johannes de Vries is geboren op 25 september 1813 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pier Taekes Schuurmans en Trijntje Dooitzes Dijkstra zijn getrouwd op 6 oktober 1813 in Ijlst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ijlst » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Symen Popkes Zuidema en Antje Wobbes Bouma zijn getrouwd op 18 november 1813 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Douwe Durks Drukker is geboren op 14 december 1813 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Martijntje Hillebrandus Hardorff is geboren op 22 februari 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Martje Jans Wiersma is geboren op 25 augustus 1814 te Schiermonnikoog. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schiermonnikoog » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Andries Vlietstra is geboren op 5 november 1814 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Harmens de Vries en Jantje Martens Engbrinkhof zijn getrouwd op 12 november 1814 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Stephanus Bruineman (tweeling) en Aukje Ulberg zijn getrouwd op 13 november 1814 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willemke Durks van der Schors is overleden op 22 april 1815 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.