Stamboom Helmantel

Foto van Klaas Pera

De publicatie Stamboom Helmantel is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 30.472 personen. Vanwege privacy zijn 5 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Onderzocht worden de families De Jong, Denkema, De Vries, Diepstra, Dupon, Du Moulin, Ehrenfried, Froentjes (Froontjes), Helmantel (Hellmandel), Herwig, Hogeboom, Holtrop (Holtrup), Kahle, Pera (twee takken), Prott, Renkema, Smits, Sperling, Van Bolhuis, Van Esch, Van Heukelem, Van Hijlkema, Van Prins, Van/Von Raesfeld, Van Sytzama, Wegter en Wormser (Wurmser). Aanvullingen en verbeteringen zijn welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Klaas Pera
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!