Stamboom familie Eilders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 17.814:

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Caatje (geboren in 1735), een kind van Albert Roelf Alberts en Anna Berends de Jonge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietien (geboren in 1736), een kind van Jan Bussen en Wupcke Jarckes Luiringh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gesijna (geboren in 1736), een kind van Harm Hesse en Hiske Eppes Dries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reentje (geboren in 1738), een kind van Claas Jans en Anje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina (geboren in 1738), een kind van Jan Friesenborg en Annegiete Matthijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan (geboren in 1739), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sikko (geboren in 1740), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gabriel (geboren in 1740), een kind van Albert Roelf Alberts en Anna Berends de Jonge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geeske (geboren in 1741), een kind van Geert Eijlderts 'Eilders' en Harmke Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fennigien (geboren in 1742), een kind van Roelf Coops en Hilligien Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.