Stamboom familie Eilders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 17.831:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria (geboren in 1706), een kind van Theodorus Schelts en Jantjen Lucas Haselhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elsje (geboren in 1707), een kind van Jan Wilkes en Trijntje Wubbes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jann (geboren in 1708), een kind van Claas Jans en Anje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lucas (geboren in 1708), een kind van Theodorus Schelts en Jantjen Lucas Haselhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geretruda (geboren in 1709), een kind van Conradus Klugkist en Gesina Hofsnijder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geeske (geboren in 1709), een kind van Jan Wilkes en Trijntje Wubbes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Menke (geboren in 1710), een kind van Claas Jans en Anje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Moorlagh (geboren in 1711), een kind van Willem Moorlagh en Annecke Harmens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Warner (geboren in 1713), een kind van Eijlert Jans en Hilke Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerriet Lucas (geboren in 1713), een kind van Theodorus Schelts en Jantjen Lucas Haselhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.