Stamboom familie Eilders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 17.766:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes (geboren in 1748), een kind van Abel Popko van Bolhuis en Margien Alings, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lutjen (geboren in 1749), een kind van Claas Jans en Anje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Tolema (geboren in 1749), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelef (geboren in 1749), een kind van Jacobus Daniels en Auwe Dieters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berent (geboren in 1750), een kind van Abel Popko van Bolhuis en Margien Alings, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje (geboren in 1750), een kind van Eilderts Wirtjes en Albertje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindrik (geboren in 1752), een kind van Barelt Hindriks en Remke Wubbes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertje (geboren in 1752), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabet (geboren in 1752), een kind van Abel Popko van Bolhuis en Margien Alings, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harremke (geboren in 1755), een kind van Aijcko Aijckes en Grietjen Harms, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.