Stamboom familie Eilders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 17.814:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob (geboren in 1742), een kind van Bene Garms en Trijnje Luitjes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje (geboren in 1742), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berent (geboren in 1742), een kind van Berent Roelfs en Grietje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria (geboren in 1744), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantien (geboren in 1744), een kind van Hindrik Hindriks en Gebke Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margien (geboren in 1745), een kind van Roelf Coops en Hilligien Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geeske (geboren in 1746), een kind van Claas Jans en Anje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje (geboren in 1746), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantjen (geboren in 1748), een kind van Eildert Jans Prins en Rieven Aaldriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Luiken (geboren in 1748), een kind van Roelf Jans en Grietje Sikkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.