Stamboom de Vreugd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.609:

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk de Vreugd (geboren in 1767), een kind van Pieter Dirksz de Vreugd en Leentie Willemsd Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Huijbertje Ouwehand (geboren in 1768), een kind van Gerrit Ouwehand en Jaapje Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerrit Ouwehand

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Rijnsent (geboren in 1768), een kind van Jacob Cornelisz Rijnsent en Aaltje Dirksd Dubbelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert Varkevisser (geboren in 1768), een kind van Jacob Dirksz Varkevisser en Annetje Gijse Ouwehand, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Rijnsent (geboren in 1769), een kind van Jacob Cornelisz Rijnsent en Aaltje Dirksd Dubbelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Schaap (geboren in 1769), een kind van Amerik Cornelisz Schaap en Lijsbeth Cornelisse Plokker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje de Reus (geboren in 1769), een kind van Aldert Huigsz de Reus en Maartje Gijse Ouwehand, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaantje Ouwehand (geboren in 1769), een kind van Cornelis Pietersz Ouwehand en Maartje Arijsdr Varkevisser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aafje van der Plas (geboren in 1770), een kind van Cornelis Teunisz van der Plas en Marijtje Cornelisdr Heer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Ouwehand (geboren in 1770), een kind van Gerrit Ouwehand en Jaapje Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerrit Ouwehand

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.