Stamboom de Vreugd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.609:

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arent van Duijn (geboren in 1747), een kind van Pieter Cornelisz van Duijn en Neeltje Aldertsdr Kuijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Duijn (geboren in 1747), een kind van Pieter Cornelisz van Duijn en Neeltje Aldertsdr Kuijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob de Vreugd (geboren in 1747), een kind van Willem de Vreugd en Josijntje Jacobsd Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arentje van Duijn (geboren in 1749), een kind van Pieter Cornelisz van Duijn en Neeltje Aldertsdr Kuijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtje de Best (geboren in 1750), een kind van Bouwe Klaasz de Best en Ariaantje Ameriks Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob de Vreugd (geboren in 1751), een kind van Willem de Vreugd en Josijntje Jacobsd Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaapje de Vreugd (geboren in 1754), een kind van Willem de Vreugd en Josijntje Jacobsd Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Parlevliet (geboren in 1756), een kind van Jacob Klaasz Parlevliet en Nelletje Jacobs Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje Plokker (geboren in 1759), een kind van Dirk Plokker en Annetje Nijgh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje Parlevliet (geboren in 1759), een kind van Jacob Klaasz Parlevliet en Nelletje Jacobs Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.