Stamboom de Vreugd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.601 - 1.609 van 1.609:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Wijnvoord (overleden in 1965), een kind van Leonardus Albert Pieter Cornelis Wijnvoord en Maria Petronella Verkruissen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Johanna Taal (overleden in 1965), een kind van Job Machiel Taal en Trijntje Kleijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Job Pieter Taal

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Willemsen (overleden in 1965), een kind van Hermanus Willemsen en Gerritje van Hattem, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johan Willemsen

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Bakker (overleden in 1965), een kind van Willem Bakker en Cornelia Slob, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hilligje Bakker

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie van Dijk (overleden in 1966), een kind van Willem van Dijk en Mensje van Dijk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antje van Dijk

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arentje 't Hart (overleden in 1966), een kind van Willem 't Hart en Antje Kerkman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Plokker (overleden in 1966), een kind van Ewoud Plokker en Catharina Johanna Kuijt, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirkje Plokker

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Beelen (overleden in 1967), een kind van Willem van Beelen en Willemina de Vreugd, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Rhee (overleden in 1968), een kind van Cornelis van Rhee en Adriana Remmelzwaal, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacoba van Rhee

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.