Stamboom de Vreugd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.609:

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij Hoek (geboren in 1736), een kind van Hendrik Cornelisz Hoek en Huijbertje Aries Zuijderduijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Krijntje Krijgsman (geboren in 1736), een kind van Jan Harmensz Krijgsman en Haasje Reijnsd de Knaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aldert van Duijn (geboren in 1737), een kind van Pieter Cornelisz van Duijn en Neeltje Aldertsdr Kuijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peternelletje Krijgsman (geboren in 1738), een kind van Jan Harmensz Krijgsman en Haasje Reijnsd de Knaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van Duijn (geboren in 1739), een kind van Pieter Cornelisz van Duijn en Neeltje Aldertsdr Kuijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietertje Plokker (geboren in 1740), een kind van Pieter Pietersz Plokker en Mijntje Ijsbrands de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtje Krijgsman (geboren in 1741), een kind van Jan Harmensz Krijgsman en Haasje Reijnsd de Knaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wulm de Vreugd (geboren in 1743), een kind van Dirk de Vreugd en Gerritje Willemsdr Berkheij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Meijvogel (geboren in 1745), een kind van Ewout Meijvogel en Jaapje van Duijvenbode, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arentje van Duijn (geboren in 1745), een kind van Pieter Cornelisz van Duijn en Neeltje Aldertsdr Kuijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.