genealogieonline

Rhedense Families

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet

De publicatie Rhedense Families is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 9.904 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 71 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Elden, 16 augustus 2020

Na mijn publicaties van vorig jaar  zijn diverse reacties binnengekomen. Ik heb aanvullingen ontvangen, met veel dank aan een ieder die mij van aanvullingen heeft voorzien en daarnaast heb ik zelf nog zoekwerk verricht en aanvulligen gevonden en verwerkt.

Waardoor ik nu een up to date versie publiceer, met dank aan Genealogie Online

Met deze publicatie probeer ik een zo groot mogelijk overzicht te geven, van nazaten van  Rhedense Families die ik tot nu toe verwerkt heb staan in mijn gegevens. Er ontbreekt natuurlijk nog heel veel, er is nog veel werk te doen, maar met deze  publicatie, naast enkele afzonderlijke parentelen, krijgen we toch meer een beeld van alle Rhedense Families.

Mochten er fouten in staan, laat het mij gerust weten zodat ik het kan herstellen. Aanvullingen zijn natuurlijk ook zeer welkom!

Met vriendelijke groet,

Everlien Salawan Bessie - Liet


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!