Rhedense -, en Aanverwante Families;

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet
De publicatie Rhedense -, en Aanverwante Families; is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.490 personen. Vanwege privacy zijn 2.924 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 12 oktober 2020.


Elden, 12 oktober 2020

Wederom  een up to date versie, met dank aan Genealogie Online voor de Publicatie ervan.

Met deze publicatie probeer ik een zo groot mogelijk overzicht te geven, van nazaten van  Rhedense - en aanverwante  Families die ik tot nu toe verwerkt heb staan in mijn gegevens. Er ontbreekt natuurlijk nog heel veel, er is nog veel werk te doen, maar met deze  publicatie, naast enkele afzonderlijke parentelen, krijgen we toch meer een beeld van alle Rhedense Families.

Mochten er fouten in staan, laat het mij gerust weten zodat ik het kan herstellen. Aanvullingen zijn natuurlijk ook zeer welkom!

Met vriendelijke groet,

Everlien Salawan Bessie - Liet

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Everlien Salawan Bessie - LietProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!