genealogieonline

Parenteel Alleman

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet

De publicatie Parenteel Alleman is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 445 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 190 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Versie 27 augustus 2020

Alle tot nu toe bekende afstammelingen van mijn voorvader Johannes. Joannis Alleman (Allemann-Allimann) geboren in Lenk, Zwitserland. Zijn nazaten uit het huwelijk met Anna Catharina Nuijten komen o.a. uit de omgeving van Bergen op Zoom en Breda.

Met dank aan Herman Kimmann die onderzoek heeft gedaan naar de voorouders van Johannes en na veel speurwerk de aanknopingspunten in en via Zwitserland heeft gevonden. Helaas hebben we tot nu toe het overlijden van Johannes niet gevonden; Wellicht is hij gesneuveld in het leger, en is daardoor nooit meer bij Catharina teruggekeerd en groeide hun zoon Adrianus op, zonder zijn vader ooit gekend te hebben.

Met grote dank ook aan een ieder die mij van aanvullende gegevens heeft voorzien.

Met vriendelijke groet,

Everlien

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!