genealogieonline

Kwartierstaat Elisabeth Hendrica Alleman

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet

De publicatie Kwartierstaat Elisabeth Hendrica Alleman is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 537 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 10 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Alle voorouders van mijn oma, Elisabeth Hendrica Alleman. Afkomstig uit Breda, Bergen op Zoom en omgeving. Met dank aan o.a. Wim en Henk Clerx, voor de oudste voorouders van Maria Johanna Clerx, Herman Kimman voor de voorouders van Anna Catharina Nuijtemans (Nuijten). Cees Kuijlaars voor verdere info mbt de familie Kuijlaars. En verder dank voor een ieder die een publicatie op internet heeft staan, waar ik gegevens van heb overgenomen. Zoveel mogelijk heb ik bronvermelding gedaan in mijn gegevens. Mocht er in mijn publicatie, onverhoopt fouten in staan, dan verneem ik dat graag zodat ik het kan wijzigen. Ook eventuele aanvullingen zijn van harte welkom.Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!