Regio Goeree Overflakkee » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 25.377:

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maijke Eijgenaar (geboren in 1700), een kind van Teunis EIJGENAAR Czn en HUIJBERTJE CORNELIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternel Eijgenaar (geboren in 1700), een kind van Teunis EIJGENAAR Czn en HUIJBERTJE CORNELIS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelius Stoop (geboren in 1700), een kind van Antonius STOOP Pzn en Cornelia de BIE Ddr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tannetje van Diest (geboren in 1701), een kind van Engel van DIEST Azn en Cornelia JACOBS (Jacobdr), bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob van DIEST

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingeman Admiraal (geboren in 1701), een kind van Jan ADMIRAAL Jzn en Adriana ARDONNE Bdr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij Cloet (geboren in 1701), een kind van Pieter CLOET Jzn en Adriaantje STELBOER Adr, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arij CLOET

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thomas Stoop (geboren in 1702), een kind van Antonius STOOP Pzn en Cornelia de BIE Ddr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ludovicus Stoop (geboren in 1703), een kind van Antonius STOOP Pzn en Cornelia de BIE Ddr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ludovicus Stoop (geboren in 1703), een kind van Antonius STOOP Pzn en Cornelia de BIE Ddr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van Diest (geboren in 1704), een kind van Engel van DIEST Azn en Cornelia JACOBS (Jacobdr), bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob van DIEST

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.