Regio Goeree Overflakkee » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 25.377:

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan (geboren in 1692), een kind van Dirk LESIER en Cornelia van ECK, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johannes LESIER

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicosius van den Driest (geboren in 1693), een kind van Cornelis van den DRIEST (Janzn) en Jannetje van DOMMELE SLEMP (Jandr), bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martijntje Braam (geboren in 1694), een kind van Pieter BRAAM Pieterzn en Catharina CIJS Sdr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingeman Stoop (geboren in 1694), een kind van Antonius STOOP Pzn en Cornelia de BIE Ddr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingeman Stoop (geboren in 1694), een kind van Antonius STOOP Pzn en Cornelia de BIE Ddr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Coomans (geboren in 1695), een kind van Andries COOMANS Bzn en Cornelia BEENS Pdr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Coomans (geboren in 1695), een kind van Andries COOMANS Bzn en Cornelia BEENS Pdr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Cloet (geboren in 1695), een kind van Pieter CLOET Jzn en Adriaantje STELBOER Adr, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arij CLOET

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lucia Stoop (geboren in 1695), een kind van Antonius STOOP Pzn en Cornelia de BIE Ddr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Hutspot (geboren in 1696), een kind van Leendert HUTSPOT (Corneliszn) en Jannetje VERHAAST (Jacobdr), bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.