Regio Goeree Overflakkee » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 25.371 - 25.377 van 25.377:

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannis Vos (overleden in 1969), een kind van Johannis VOS en Dingena van OSTA, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Groen (overleden in 1969), een kind van Klaas GROEN Czn en Neeltje Cornelia LANGBROEK Gdr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maatje Stander (overleden in 1969), een kind van Bastiaan STANDER en Maria van de TONNEKREEK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Kievit (overleden in 1969), een kind van Dingeman KIEVIT Wzn en Johanna BREUR Edr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van de Klundert (overleden in 1969), een kind van Abraham van de KLUNDERT Azn en Paulina STOOP Pdr, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Maria van den Ochtend (overleden in 1969), een kind van Hendrik van den OCHTEND en Lidia GOEDEGEBUUR, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zoetermeer gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Helden (geboren in 3012), een kind van Willem van HELDEN en Jacoba de JONG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.