Regio Goeree Overflakkee

Foto van Rene Luijkenaar

De publicatie Regio Goeree Overflakkee is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 92.399 personen. Vanwege privacy zijn 2.389 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dedicated to my Dear Cousin Natalie Margaret LODDER Pretoria July 24, 1941 - March 14, 2011

Je zou kunnen zeggen dat ik te ver ben gegaan door zoveel gegevens bij elkaar te grabbelen. Geloof het of niet, misschien een paar duizend mensen in dit bestand zijn niet aan mij verbonden en ik stel dat ik duizenden neven en nichten heb die vandaag in Ouddorp of Goedereede wonen. Over de jaren ben ik veel geholpen door Leo Akershoek. Leo's collectie van mensen die voor 1900 in Goeree 0verflakkee geboren zijn is voor zover ik weet onovertroffen. Mijn dank aan hem en ook alle anderen die hielpen, privé en door nieuwsgroepen. Met deze verversing van juni 2016 zijn er natuurlijk weer meer mensen aangevoegd en niet  in het minst door aanspraak via Genealogie Online maar ook door e-mail contacten en groepen op Facebook. Weer heb ik mijn bronnen ietwat verbeterd. Immers zijn er fouten te zien die stemmen van het verre verleden. Ik wordt altijd graag op verbeteringen aangewezen.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Rene Luijkenaar
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!