Parenteel Salawan Bessie

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet
De publicatie Parenteel Salawan Bessie is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 64 personen. Vanwege privacy zijn 8 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 14 januari 2019.


14-01-2019

Alle tot nu toe bekende afstammelingen, van Willem Lambertus Salawan Bessie en Tan Grisseek;De informatie is o.a. afkomstig van naaste familieleden (waarvoor dank!), de Regerings-almanak van Nederlandsch-Indië,, de website Roosje Roos (complimenten voor al jullie werk) en/of via een andere wijze.

Mochten er gegevens onjuist zijn of men heeft aanvullingen, men kan mij dan een e-mail sturen.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamenAndere publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Everlien Salawan Bessie - LietProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!